понеділок, 12 травня 2008 14:09

Австрійського маніяка підозрюють у вбивстві 40-річної давності

Австрійська поліція перевіряє Йозефа Фрітцля, заарештованого за багаторічне насильство над своєю дочкою, на причетність до вбивства, здійсненого більше 40 років тому. За даними газети The Times, мова йде про вбивство 17-річної дівчини на ім"я Aнни Нюмейр, тіло якої було знайдене в 1966 році в полі недалеко від її будинку в Нижній Австрії.

За основною версією слідства, цей злочин мав сексуальну підоснову. Вбивство Нюмейр залишилося нерозкритим.

Раніше, в кінці квітня, в ЗМІ з"явилося повідомлення про те, що Фрітцля перевіряють на причетність до вбивства австрійки Мартіни Пош, здійсненого в 1986 році. На час загибелі цій дівчині було 17 років.

Житель австрійського міста Амштеттен Йозеф Фрітцль був заарештований в квітні 2008 року. Його звинувачують в тому, що він впродовж 24 років тримав в підвалі і ґвалтував свою дочку Елізабет. Жінка була звільнена незадовго до затримання її батька.

Про 73-річного Фрітцля відомо також, що в 1960-х роках він був засуджений за зґвалтування і 1,5 року провів у в"язниці, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Австрійського маніяка підозрюють у вбивстві 40-річної давності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі