вівторок, 21 серпня 2007 09:42

Австралієць убив трьох своїх синів заради помсти колишній дружині

Житель Австралії звинувачується в навмисному потрійному вбивстві власних синів у результаті автомобільної аварії. Тим самим чоловік хотів помститися своїй екс-дружині.

38-річний Роберт Фаркухарсон наперед спланував убивство хлоп"ят, обравши для нього так званий день батька. Це вдалося встановити в ході розслідування, оскільки своїми планами про вбивство злочинець поділився з приятелем.

За версією звинувачення, Фаркухарсон сказав знайомому, що збирається позбавити колишню дружину найдорожчого, що в неї є – їх спільних дітей. За словами свідка, підсудний говорив йому, що смерть дітей відбудеться в день батька (третя неділя червня). Таким чином Фаркухарсон, за його ж словами, прагнув наповнити це свято жахливими спогадами для своєї колишньої дружини.

Утілюючи задумане в життя, Фаркухарсон, як вважає звинувачення, інсценував ДТП: його автомобіль звалився з греблі неподалік Вінчелсі, в південно-західній частині Мельбурну, 2005 року.

Після аварії всі три сини австралійця, які були разом з ним у салоні автомобіля, загинули: хлопчикам було 9, 7 і 2 роки, повідомляє телеканал ABC.

Зараз ви читаєте новину «Австралієць убив трьох своїх синів заради помсти колишній дружині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі