пʼятниця, 03 грудня 2010 10:37

Австралієць одружився з лабрадором Хані (ФОТО)
7

Фото: Фото: thechronicle.com.au

Житель Тувумби, австралійського міста, розташованого в південно-східній частині штату Квінсленд, одружився зі своїм собакою, повідомляє The Chronicle. Урочиста церемонія відбулася кілька днів тому в одному з міських парків.

Джозеф Гуізо розповів, що поселив у себе лабрадора на кличку Хані п'ять років тому. Він пояснив, що був зобов'язаний одружитися зі своєю вихованицею, оскільки вважає себе дуже релігійним хлопцем. При цьому собаківник підкреслив, що його і Хані не зв'язують стосунки сексуального характеру.

"Це справжня, чиста любов", - заявив Гуізо.

За словами господаря Хані, він запропонував своєму собаці одружитися, коли вивів на прогулянку.

"Вона нічого не відповіла мені, тому я вирішив, що це 'да'", - заявив австралієць.

Церемонія пройшла у присутності тридцяти найближчих друзів і родичів наречених. Найближчим часом пара відправиться в імпровізовану весільну подорож - медовий місяць Гуізо та Хані вирішили провести в парку.

Нагадаємо, три роки тому індієць одружився із собакою, аби вирішити проблеми зі здоров'ям і позбавитися "прокляття", через яке він став інвалідом.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Австралієць одружився з лабрадором Хані (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі