субота, 21 червня 2008 18:20

Явлінський залишає посаду голови російської партії "Яблуко"

Беззмінний лідер російської партії "Яблуко" Григорій Явлінський за підсумками XV з"їзду партії, який проходить у Підмосков"ї, радше за все, залишить свою посаду, заявив один із делегатів з"їзду Олександр Кирилов, передає РИА "Новости".

"Не будемо приховувати один від одного те, що ми й так вже всі чудово знаємо. Я сьогодні ранком довідався, що Григорій Олексійович (Явлінський) збирається залишити свою посаду", - сказав він, виступаючи на з"їзді партії.

Очікується, що за посаду голови "Яблука" будуть боротися лідер петербурзького відділення Максим Рєзнік і голова московського "Яблука" Сергій Мітрохін.

За словами Кирилова, голосування за лідера партії буде альтернативним.

"Я поговорив кулуарно зі своїми колегами і зрозумів, що єдиної думки з питання про лідера партії поки немає", - сказав він.

Очікується, що кандидатуру Мітрохіна висуне чинний лідер "Яблука" Григорій Явлінський. Кандидатура Рєзніка була запропонована очолюваним ним пітерським відділенням партії.

Таємне голосування з кандидатів на посаду голови партії пройде ввечері в суботу, при цьому результати можуть з"явитися тільки ближче до ночі або наступного дня, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Явлінський залишає посаду голови російської партії "Яблуко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі