субота, 22 березня 2008 10:49

Аварія у столиці може стати найбезглуздішим ДТП року (ФОТО)
8

Ця аварія безумовно займе своє місце в рейтингу найбезглуздіших ДТП .

На вул. Заболотного, на розвороті, зіткнулися Peugeot 206 sedan і VolkswagenGolf. В результаті аварії останній, перелетівши широченну зелену смугу, зупинився в крайньому правому ряду зустрічного напряму!

За словами очевидців, Peugeot рухався в другому ряду у бік тютюнової фабрики. У крайньому лівому їхав VolkswagenGolf. З невідомих причин, водій за кермом Peugeot без включеного повороту і всупереч всіляким правилам руху, вирішив піти на розворот з другого ряду! Водій Golf такого маневру не чекав, спробував уникнути зіткнення, але йому це не вдалося. Він ударив Peugeot в лівий бік, від чого той вилетів на зелену смугу. Сам же VW, як згадувалося раніше, "прокосив" траву і зупинився на зустрічній смузі.

У аварії водій Golf травмував коліно, а власник Peugeot отримав закриту черепно-мозкову травму. Їх госпіталізували. Машинам також дісталося не менше: у "німця" розбита передня частина, у "француза" - лівий бік.

За попередніми даними, винуватець аварії знаходився в стані алкогольного сп"яніння.

В результаті ДТП утворилася велика тягучка, повідомляє Друга Смуга.

Зараз ви читаєте новину «Аварія у столиці може стати найбезглуздішим ДТП року (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі