четвер, 24 липня 2008 11:23

Астронавт, що побував на Місяці, розповів про доброзичливих інопланетян

Американський астронавт Едгар Мітчелл, що зробив рекорд довгу прогулянку по місяцю, - 9 годин 17 хвилин, заявив, що NASA приховує інформацію про контакти з інопланетним розумом.

За словами колишнього космонавта, прибульці не тільки існують, але більш того, практично повністю відповідають нашим стереотипам. У інопланетян маленькі тіла, великі голови і величезні очі, пише TheSun.

Доктор Мітчелл, що побував на Місяці в 1971 році у складі команди "Аполлон-14", стверджує, що інопланетяни украй доброзичливі. "Вони абсолютно неагресивні, - вважає 77-річний колишній пілот морського флоту, - якби вони були настроєні вороже, ми б вже не існували".

В той же час, в NASA спростували заяви астронавта: "Доктор Мітчелл - великий американець, проте ми не розділяємо його точки зору".

Нагадаємо, що в середині травня уряд Британії відкрив доступ до секретних матеріалів про контакти з інопланетянами з 1978 по 1987. У найближчі 3-4 роки Міністерство оборони оприлюднить 160 документів, в яких розповідається про контакти з НЛО.

Документи неминуче називатимуть британськими "секретними матеріалами", тому що вони розкажуть про те, як одному чоловікові, що відправився на рибалку, інопланетяни в зелених комбінезонах провели екскурсію по літаючій тарілці. Інший подружився з представником позаземної цивілізації на ім"я Елгару і хотів представити його уряду; а один шокований авіадиспетчер спостерігав, як НЛО приземлився на посадочній смузі в його аеропорту, а потім зник.

Зараз ви читаєте новину «Астронавт, що побував на Місяці, розповів про доброзичливих інопланетян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі