середа, 03 березня 2021 12:54

Астрологиня зробила несподіваний прогноз

Астрологиня зробила несподіваний прогноз
Більше часу проводьте з людьми, які підтримують і розуміють. Фото: pixabay.com

3 березня багато хто зрозуміє, що далі так жити не можна. Нагадають про себе стреси, страхи та депресія. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не соромтеся звертатися по допомогу до психотерапевта, - говорить астрологиня. – Більше часу проводьте з людьми, які підтримують і розуміють. Роботи ніколи не стане менше, але цього дня її краще поставити на паузу і приділити більше увагу собі. Сходіть у парк чи ліс. Поспостерігайте за птахами. Той, хто цього дня прислухається до свого самопочуття, буде здоровий та сильний увесь рік".

Овен

Нервова система переноситиме надмірні навантаження. Навчайтеся виходити зі стресових ситуацій з найменшими втратами. Розслабляйтеся свідомо.

Тілець

Тримайте у теплі нижню частину тіла. Не провокуйте появи запалення органів видільної системи. Хворим на цистит варто слідкувати за самопочуттям.

Близнюки

Проведіть розвантажувальний день. Більше пийте чистої води. Їжте переважно овочеві та фруктові страви. Виводьте шлаки з організму.

Рак

Волосся втрачає здоровий блиск і силу. Використовуйте бальзам для укріплення його коренів. Відмовтеся від фарбування і хімічної завивки.

Лев

Турбуватиме головний біль. Важко зосередитися на роботі. Влаштуйте собі додатковий відпочинок серед дня.

Діва

Підтримайте роботу печінки. Перегляньте раціон харчування. Оберіть пісні страви. Відмовтеся від уживання алкоголю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепло та сухо. Але насувається похолодання: синоптик дала прогноз

Терези

Нагадають про себе аденома і простатит. Погіршується сечовиділення. Можливі проблеми з ерекцією. Стережіться інфікування статевих органів.

Скорпіон

Не піднімайте важкого. Добре розігрівайте тіло під час тренувань. Пошкоджені суглоби фіксуйте еластичним бинтом. Можливе повторне травмування.

Стрілець

Беріть із собою на роботу домашні страви. Відмовтеся від фаст-фудів. Не провокуйте шлункових розладів.

Козеріг

Погіршується капілярне кровопостачання. Розігрівайте холодні пальці рук і ніг. Пийте гарячі напої. Не засиджуйтеся на одному місці.

Водолій

Підвищується ризик легеневих захворювань. Підтримайте свій імунітет рослинними препаратами. Час кидати палити.

Риби

Гірше почуватимуть себе люди з низьким артеріальним тиском. Пийте протягом дня тонізуючі напої. Повноцінно харчуйтеся.

3 березня матимете особливу силу причаровувати людей. Не дивуйтеся спалаху активності партнерів. Вони бажатимуть вашої прихильності.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня зробила несподіваний прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі