понеділок, 18 січня 2021 16:34

Астрологиня назвала знаки, які сьогодні почуватимуться найкраще

Астрологиня назвала знаки, які сьогодні почуватимуться найкраще
Ви будете за крок до щастя. Не пропустіть чарівної миті. Фото: pixabay.com

18 січня хтось із давніх знайомих стане ближчим до вас. Не цурайтеся відвертої розмови. Ви переконаєтеся у порядності цієї людини. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Понеділок підтвердить репутацію важкого дня, - каже астрологиня. – Намагайтеся не створювати напруженого графіку робочого дня. Наслідком перевантаження може стати нервове виснаження. Оточуючі будуть роздратовані й нетерпеливі. Довірливими розмови не стануть. Триває період аварійної небезпеки на дорогах. Пильнуйте за кермом. Бережіть свої речі від пошкодження. Втрачене не повернеться назад. Найкраще себе почуватимуть Діви, Козероги і Риби. Вам усюди буде зелене світло. Ви будете за крок до щастя. Не пропустіть чарівної миті. Сьогодні ваш день".

Овен.

Пропонувати руку й серце не час. Можете одержати відмову. У коханих буде поганий настрій. Не вирішуйте серйозних питань.

Телець.

Не погоджуйтеся на участь у фінансових авантюрах. Ви своїми руками влаштуєте собі пастку. Задовольніться малим прибутком.

Близнюки.

Без сторонньої підтримки вам не заробити достатньої суми грошей. Активніше співпрацюйте з партнерами. Застрахуйте своє авто. Відкиньте сумніви й невпевненість.

Рак.

Вам не вдасться утримати коханих від помилок. Допоможіть їм позбавитися їхніх наслідків. Будьте великодушні.

Лев.

Несприятливий день для здійснення великих грошових операцій. Придивляйтеся до змін на ринку. Наведіть лад у фінансових документах. Не позичайте людям гроші.

Діва.

Куплені у цей день речі не служитимуть довго. Внесені у нові проєкти гроші прибутку не принесуть. Пильнуйте за гаманцем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 18-24 січня: кому вдасться змінити все на краще

Терези.

Стримуйте себе від великих витрат. Не допускайте марнотратства. Найближчим часом суттєвих доходів не очікується.

Скорпіон.

Не прагніть будь-що здійснити свої бажання. Через це можуть зіпсуватися ваші стосунки з партнерами. Під час напруженої роботи не згадуйте старих негараздів.

Стрілець.

Сприятливий час для знайомства. Не відмовляйтеся від запрошення на побачення. Ваше життя може змінитися.

Козеріг.

Вам цікаво буде говорити з людиною набагато старшою віком. Дослухайтеся до її порад. Вона допоможе розібратися у проблемних питаннях.

Водолій.

Заздалегідь продумані фінансові операції будуть економічно вигідні. Уникайте експромту. Інтуїція може вас підвести.

Риби.

Активніше беріться за роботу. Намагайтеся подолати скрутне фінансове становище. Є шанс повернути справи на краще.

Астрологиня зробила фінансовий прогноз на цей тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня назвала знаки, які сьогодні почуватимуться найкраще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі