пʼятниця, 02 серпня 2019 07:00

Астролог розповів, у яких знаків стане більше грошей

Астролог розповів, у яких знаків стане більше грошей
Не хваліться власними успіхами. Ви можете самі себе зурочити. Фото: people.in.ua

2 серпня не варто домовлятися про важливі зустрічі й укладати ділові угоди. Про це Gazeta.ua розповів астролог Олена Максимова.

"Щоразу доведеться повертатися до вирішення одних і тих самих питань. Виникатиме відчуття руху по колу, - говорить астролог. - Проведення рекламних акцій бажано перенести. Люди критично ставитимуться до нової інформації. Не хваліться власними успіхами. Ви можете самі себе зурочити. Невдалий день для відвертих розмов. Сказане вами може бути використане проти вас. Збільшити заробітки вдасться Тельцям, Терезам і Стрільцям. Фінансовий успіх чекає на Левів і Скорпіонів".

Овен

Заробітки не виправдають сподівання Не позичайте людям грошей. Не здавайте в оренду своєї нерухомості. Матимете надто багато клопоту.

Телець

Тримайте запас грошей на непередбачені витрати. Обережно поводьтеся з технікою. Її ремонт принесе значні збитки. Не допускайте повчального тону під час спілкування з коханими.

Близнюки

День принесе немало збитків. Особливо якщо надто швидко приймати рішення щодо витрат. Не забувайте свої речі у транспорті. Перераховуйте гроші біля каси.

Рак

Не беріть позичок. Відмовляйтеся від ризикованих фінансових операцій. Доведеться опинитися в епіцентрі чужого конфлікту. Будьте дипломатичними. Допоможіть людям дійти згоди.

Лев

Ряд проблем потребуватиме додаткових фінансових витрат. Гроші спливатимуть швидко. Розраховувати на допомогу з боку родичів не варто. Заробити хорошу суму вдасться самотужки.

Діва

Грошові перекази затримуватимуться. Через брак коштів деякі справи доведеться відкласти. Не беріть кредити під заставу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після спеки різке похолодання: синоптик розповіла про погоду на початку серпня

Терези

Будьте послідовними. Не зраджуйте перевіреній часом економічній політиці. Добре налагоджений бізнес даватиме стабільні прибутки. Вечір обіцяє бути приємним. Не затримуйтеся на роботі.

Скорпіон

Проблем з фінансами не буде. Не затримуйте гроші у кишені. Вкладайте їх в оновлення професійного обладнання. Не купляйте комп'ютерів.

Стрілець

Ви матимете непогані шанси вдало розмістити свій капітал. Мисліть стратегічно. Не зосереджуйте увагу на задоволенні сьогочасних потреб.

Козеріг

Помітних зрушень на краще не передбачається. Дозвольте справам текти по інерції. Збільшуються витрати на потреби дітей.

Водолій

Позбавтеся зайвих речей у домі. Продайте те, чим більше не користуєтеся. Пильнуйте під час проведення торговельних операцій. Вашою неуважністю можуть скористатися інші.

Риби

Грошей у кишені замало. Але погоджуватися на нову посаду не слід. Фінансової вигоди не буде. Запропоновані умови роботи теж не будуть вас задовольняти.

У вихідні наша планета проходитиме через метеорний потік Персеїди. Падатиме зірковий "дощ".

Зараз ви читаєте новину «Астролог розповів, у яких знаків стане більше грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі