неділя, 15 вересня 2019 20:00

Астролог розповіла, кому наступний тиждень принесе славу і гроші

Астролог розповіла, кому наступний тиждень принесе славу і гроші
Люди легко піддаватимуться на авантюри. Ризик буде виправданий. Фото: astrozodiac.net

Тиждень з 16 по 22 вересня буде спокійний. Багатьом важко буде всидіти на місці. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Хотітиметься пригод. Ті, хто відчуває у собі азарт гравця, можуть втратити все або багато чого здобути, - говорить астролог. - Слава і гроші чекають на відважних і працьовитих. Добре зароблятимуть Раки, Леви і Водолії. Люди легко піддаватимуться на авантюри. Ризик буде виправданий, якщо у вас гарно розвинена інтуїція. Тоді швидко та легко просунете справи вперед. Добре піде будівництво. Ігрові клуби краще оминати. Понесете фінансові втрати".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Час збирати каміння. Усе, що напрацювали протягом попередніх тижнів, дасть гарні результати. Розраховуйте на гроші, які вже є у кишені. Варто шукати пару і узаконювати стосунки. Пильнуйте за кермом.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Уникайте чужих конфліктів, бо вийдете з них винуватцем. Все, що змінюється в особистому житті, - на краще. Може розпочатися службовий роман. Насолоджуйтеся спілкуванням з партнерами.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Романтичне піднесення і натхнення штовхатимуть до дій. Експериментуйте, творіть і досягнете результатів, на які сподівалися не один рік. Багатьом вдасться прославитися. Ремонт розпочинайте після заходу сонця.

Рак (22 червня – 22 липня)

Демонструйте свої здібності. Це час великої кількості маленьких удач. Кишеня швидко наповниться грішми. Можна чекати на преміальні. Перенесіть на цей тиждень усі важливі справи, які планували зробити протягом осені.

Лев (23 липня – 23 серпня)

На все реагуватимете скептично. Часто ставатимете в опозицію до інших. Недалекоглядність і упередженість гальмуватиме ваші дії. Проаналізуйте, чого досягли за літо і що хочете встигнути протягом осені.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вас вестимуть за собою новатори. Почуватиметеся переможцем. Підвищуйте заробітки. Погоджуйтеся на понаднормову роботу та відрядження. Налягайте на кавуни. Це допоможе очистити нирки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міс Україна-2019: "гарячі" фото красуні

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Чим більше зустрічей заплануєте, тим кращого результату досягнете. Добре писатимуться книги, вірші, сценарії. Легко завойовуватимете увагу читача. Під час купівлі речей прислухайтеся до консультантів. Оберете щось надійне і практичне.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Повірте у свої сили. Отримаєте підтримку сильних і талановитих. Не лежіть на дивані. Дійте сміливо. Почуватиметеся переможцем. Найближчим часом такого успіху, як зараз, годі чекати. Звільніть себе від обтяжливих стосунків.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Гаманець наповниться. Організовуйте зустрічі старих друзів. У приємному товаристві нахлинуть спогади, які гріють душу. Дайте відпочити печінці. Відмовтеся від спиртного і копченого.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Змінювати роботу і місце проживання поки не слід. Підтримати ваші заробітки на належному рівні допоможуть колеги. Добре справи підуть у тих, хто звик працювати у команді та вміє об'єднувати людей навколо себе

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Це період відкриттів. Інакше подивитеся на роботу, стосунки та домашні справи. Станете гарними психологами. Не опустіть можливості розв'язати проблеми, які, здавалося, вирішити неможливо.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Життя відводитиме від неприємностей. Поставтеся до цього мудро. Більше заробити вдасться увечері. Беріть роботу додому. Переживете черговий сплеск романтичних відчуттів.

Синоптики шокували прогнозом. Наступного тижня в Україні впаде перший сніг.

Зараз ви читаєте новину «Астролог розповіла, кому наступний тиждень принесе славу і гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі