вівторок, 20 серпня 2019 07:00

Астролог розповіла, чому 20 серпня не слід займатися сексом

Астролог розповіла, чому 20 серпня не слід займатися сексом
Від середи ваше сексуальне життя стане більш гармонійним. Фото: vestnik.in.ua

20 серпня стане випробувальним днем для партнерських стосунків. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Це не найкращий час для інтимних стосунків, - говорить астролог. - Замість задоволення отримаєте прикрі враження. Зачекайте. Від середи ваше сексуальне життя стане більш гармонійним. Не поспішайте затверджувати технічну документацію. Незабаром у документах виявите помилки. Закладена у цей день споруда не стоятиме довго. Жінки будуть особливо нестримані на язик. Чоловікам бажано залишатися великодушними і не зважати на це. Добре вестиметься романтичним натурам".

Овен

Користуйтеся послугами посередників. Дослухайтеся до порад колег. Вигідно розмістити свої кошти ви зможете за допомогою радників.

Тілець

Ряд проблем потребуватиме додаткових фінансових витрат. Гроші спливатимуть швидко. Родичі на зможуть допомогти. Шукайте додаткові засоби економії.

Близнюки

Не змінюйте основного напрямку діяльності. Це призведе до зниження заробітків. На деякий час можна забути про друзів і знайомих. Влаштовуйте своє особисте життя. Усе інше почекає.

Рак

Не беріть позик. Відмовляйтеся від ризикованих фінансових операцій. Цей день може принести несподівано великі втрати.

Лев

Зекономити не вдасться. Майте при собі запас грошей. Позичені людям речі повернуться до вас зіпсованими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У магазині продають варені яйця у банці – українка поділилась враженнями від Канади

Діва

Непорядні партнери прагнутимуть скористатися вашими грошима. Пильнуйте за рухом власних фінансів. Не укладайте угод про дольові внески у бізнес.

Терези

Несприятливий день. Підписувати нові фінансові зобов'язання не час. Це може стати кроком до розорення. Бережіть майно від пошкодження.

Скорпіон

Утримуватиметься середній рівень достатку. Ви легко зможете задовольнити свої бажання. Обновіть гардероб. Не варто йти до перукарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астролог розповіла, кого порадує результатами наступний тиждень

Стрілець

Обережно поводьтеся з технікою. Її ремонт принесе значні збитки. Темпи зростання ваших доходів уповільнюються. Враховуйте це під час планування майбутніх витрат.

Козеріг

Будьте готові до спілкування з працівниками податкової. Погасіть заборгованості. Уникайте штрафів. Прогнозується загострення запальних процесів в органах видільної системи. Не ігноруйте болю в області нирок. Зверніться за порадою до лікаря.

Водолій

Проблем з фінансами не буде. Не затримуйте гроші у кишені. Вкладайте кошти в оновлення професійного обладнання. Задовольніть бажання своїх милих. Це коштуватиме недорого. Але значно покращиться ваші стосунки.

Риби

Помітної обмеженості у коштах не буде. Але не буде й цікавих пропозицій щодо їх використання. Зачекайте. Здійснюйте лише необхідні виплати.

У вівторок 20 серпня в Україну прийде антициклон, який принесе сильну спеку. Синоптики розповіли, наскільки піднімуться стовпчики термометрів.

Зараз ви читаєте новину «Астролог розповіла, чому 20 серпня не слід займатися сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі