середа, 28 серпня 2019 07:00

Астролог розповіла, чого не можна робити 28 серпня

Астролог розповіла, чого не можна робити 28 серпня
Не можна сваритися, звинувачувати когось та з'ясовувати стосунки. Фото: astrozodiac.net

28 серпня стримуйте свою гарячковість. Спересердя наговорите зайвого, а потім шкодуватимете. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Зірки штовхатимуть злі язики затівати суперечки та пліткувати, - говорить астролог. – Не вдалий час для купівлі авто та нерухомості. Не виставляйте на продаж земельні ділянки та гаражі. Не можна сваритися, звинувачувати когось та з'ясовувати стосунки. Уповільнюються обмінні процеси в організмі. Гірше виводитимуться шлаки. Не можна розпочинати нового курсу лікування. Дотримуйтеся звичного раціону харчування".

Овен

Будьте вкрай обережні. Несприятливий день для здійснення грошових операцій. Пари зі стажем переживатимуть новий приплив взаємних почуттів. Не допускайте випадкових статевих зв'язків.

Тілець

Великих сподівань не покладайте на цей день. Через власну неорганізованість ви позбавите себе можливості одержати додаткові кошти. Розумно розподіліть існуючу на руках суму.

Близнюки

Зовнішні обставини не даватимуть вам спокійно заробляти гроші. Будьте наполегливими. Купувати авто не слід. Одноденне голодування добре вплине на роботу кишково-шлункової системи.

Рак

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Відкладіть придбання авто чи квартири. Електроніку краще купувати наприкінці дня.

Лев

Відтік коштів не стає меншим. Шукайте додаткові джерела заробітку. Відкладіть похід до мануального терапевта. Стережіться падіння на спину. Є ризик зміщення хребців.

Діва

Поводитиметеся самовпевнено. Не відштовхуйте вірних партнерів. Загострюється нюх. Погано переноситимете різкі запахи навколо себе. Уникайте пасивного паління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Софії Шиловій на обстеження рідкісного захворювання потрібно 12 тисяч євро

Терези

Вам щаститиме. Фінансові питання вирішуватимуться на вашу користь. Спробуйте забути ввечері про гроші та проблеми на роботі. Відчуйте себе бажаними партнерами. Насолоджуйтеся життям.

Скорпіон

Милі будуть надто нав'язливі. Вони прагнутимуть проводити з вами більше часу. Стримуйте роздратування. Цінуйте їхнє бажання догодити.

Стрілець

На руках буде обмежена сума. Стане у пригоді ваша природна практичність. Шукайте оптимальне співвідношення ціни і якості товару. Дещо можна придбати під час розпродажу.

Козеріг

Таланитиме у дрібницях. Беріть участь у розпродажі товарів. Переговори з фінансових питань проводити не час.

Водолій

Батьки можуть надто категорично висловлюватися про ваших коханих. Доведеться відстоювати свій вибір. Корисними будуть масаж і контрастний душ. Розпочніть ранок з інтенсивної гімнастики.

Риби

Вас може підвести прагнення до надприбутків. Азарт – поганий помічник у фінансових питаннях. Уникайте участі у незаконних махінаціях. Вчасно сплачуйте рахунки.

Астролог розповіла, чого чекати від останнього тижня літа та коли складати плани на осінь.

Зараз ви читаєте новину «Астролог розповіла, чого не можна робити 28 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі