пʼятниця, 14 червня 2019 07:00

Астролог дала найточніший прогноз на 14 червня

Астролог дала найточніший прогноз на 14 червня
Загостряться конфлікти між свекрухами й невістками. Жінкам різних поколінь непросто буде дійти згоди цього дня. Фото: vestnik.in.ua

Бажання досягти справедливості буде штовхати людей до активних дій. 14 червня варто приглядатися до свого оточення. Побачите, хто є хто насправді. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Особливо гостро вражатимуть грубість та жорстокість. Не переносьте дух боротьби у свої оселі. Часто недоречно ставити питання про справедливість у родинному колі. Загостряться конфлікти між свекрухами й невістками. Жінкам різних поколінь непросто буде дійти згоди цього дня", - говорить Максимова.

За прогнозом астролога, підвищується ризик харчових отруєнь.

"Пильнуйте за якістю продуктів. Дотримуйтеся порад лікаря щодо застосування фармпрепаратів. Частіше траплятимуться побічні ефекти від ліків", - каже астролог.

Овен

Певні фінансові обмеження примусять вас економити. Не варто щедро розкидати гроші по крамницях. Утримайтеся від полеміки з батьками коханих. Ви можете нажити собі ворогів.

Тілець

Ваші обранці перебуватимуть у доброму гуморі. Підтримайте їхній настрій. Можна зранку поговорити про щось приємне. Активізуйте кровообіг. Дайте тілу можливість багато рухатися. Не уникайте фізичної роботи.

Близнюки

Для здійснення грошових операцій краще підійде друга половина дня. Купляти предмети для оформлення інтер'єру не слід. Віддаленість у стосунках відіб'ється й на інтимній стороні життя. Вашій парі слід відпочити. Відправтеся вдвох у невеличку подорож.

Рак

Зберегти заощадження недоторканими не вдасться. Не позичайте знайомим свої речі. Складно буде повернути їх назад. Позитивних змін в особистому житті не передбачається. Не ускладнюйте становища дріб'язковими претензіями.

Лев

Розмір прибутків не зросте. Одне за одним виникатимуть непорозуміння з грошима. Перевіряйте власноруч усі розрахунки. Ніхто не застрахований від помилок. Але сміливість їх визнати мають не всі. Знайдіть у собі сили вибачитися перед близькими. Атмосфера вдома зміниться.

Діва

День марно витрачених зусиль. Шукати додаткові джерела доходів не варто. Не допускайте хаотичних витрат. Контролюйте рух грошей. Оточуючі негативно впливатимуть на ваші стосунки з партнерами. Не дослухайтеся до пліток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодята Потап і Настя розчулили мережу новими знімками

Терези

Утримайтеся від придбання товарів у кредит. Ваші дії будуть невірно розцінені коханими. Не поспішайте виправдовуватися. Дозвольте милим збагнути свою помилку.

Скорпіон

Усі гроші йтимуть на господарчі потреби. Поповнення кишені не очікується. Можуть бути збитки через недбале ставлення до своїх речей. Надто тісне спілкування з цікавою для вас людиною не сподобається коханим. Вони почуватимуться забутими.

Стрілець

Самотужки забезпечити необхідний розмір прибутку не вдасться. Робота у команді принесе кращий заробіток. Уранці будьте ніжними й люб'язними з коханими. Вони віддячать вам за добрий настрій перед робочим днем.

Козеріг

Зірки сприятимуть здійсненню ваших фінансових проектів. Час заробляти, а не витрачати. Куплені у цей день речі недовговічні. Будьте мудрими. Не критикуйте дії своїх партнерів. Допоможіть їм упоратися з господарськими обов'язками.

Водолій

Розмір прибутку буде меншим за очікуваний. З'ясуйте причини такого зниження. Це може бути помилка. Не купуйте коштовностей. Вам не сидітиметься вдома. Влаштуйте пікнік на природі для всієї родини. Романтична атмосфера сприятиме приємній бесіді.

Риби

Обирайте безготівкову форму розрахунку. Матеріально підтримайте старших членів родини. З коханими не складатиметься діалог. Турбуватимуть тривожні сни.

Чому цього тижня краще не купувати авто та остерігатися сварок з жінками, читайте у прогнозі астролога на 10-16 червня.

Зараз ви читаєте новину «Астролог дала найточніший прогноз на 14 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі