пʼятниця, 30 листопада 2007 17:33

Артистові Андрію Данилку вручили знак "Почесний громадянин Полтави"

Артистові Андрію Данилку (сценічний псевдонім Вєрка Сердючка) в Полтавській художній галереї мистецтв в п"ятницю урочисто вручили нагрудний знак "Почесний громадянин Полтави". Про це журналістів повідомили в прес-службі міськради Полтави.

Почесний знак артистові вручив міський голова Полтави Андрій Матковський. "Ми дуже чекали цього вручення. Ця нагорода - заслужена, тому що Андрія Данилка тепер знають у всіх країнах", - сказав мер.

У свою чергу Данилко поцікавився, які пільги йому, як почесному громадянинові, будуть надані. Мер жартома відзначив, що артист зможе безкоштовно їздити в транспорті, займати місце кондуктора і забирати у нього всю виручку.

На початку червня сесія міської ради Полтави ухвалила рішення про присудження Данилку знаку "Почесний громадянин міста Полтави". "За" проголосувало 38 депутатів, двоє - проти, троє утрималися.

Данилко - уродженець Полтави, зайняв друге місце на Євробаченні-2007, повідомляє ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

Зараз ви читаєте новину «Артистові Андрію Данилку вручили знак "Почесний громадянин Полтави"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі