пʼятниця, 01 лютого 2008 10:12

Арнольд Шварценегер і вдова Рональда Рейгана підтримують Джона Маккейна

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Джон Маккейн заручився підтримкою губернатора Каліфорнії Арнольда Шварценегера і вдови сорокового президента Сполучених Штатів Рональда Рейгана. Варто відзначити, що Шварценегер відкрито підтримує Маккейна, а Ненсі Рейган не збирається висловлювати симпатії республіканцеві в публічних виступах.

Про те, що Ненсі Рейган симпатизує Маккейну, стало відомо з повідомлення з позначкою "Ексклюзив" на інформаційному сайті Drudge Report. Колеги Метта Драджа від "високопоставленого джерела" дізналися, що Рейган "захоплюється і повністю підтримує" Маккейна, проте не збирається агітувати за нього.

На відміну від вдови колишнього губернатора Каліфорнії і сорокового президента США Рональда Рейгана, чинний каліфорнійський губернатор Арнольд Шварценеггер, відкрито агітує за Маккейна в своїх виступах, описуючи кандидата в президенти від Республіканської партії як "видатного лідера". Про це повідомило агентство Associated Press.

На даний час у Республіканській партії визначилися два найбільш вірогідних претендента на звання єдиного кандидата на виборах президента США. Це, власне, Джон Маккейн і Мітт Ромні. Обидва республіканці записали в свій актив по три перемоги на первинних виборах. Очікується, що явний лідер може визначитися після "супервівторка" 5 лютого, коли праймеріз і кокуси пройдуть одночасно в 22 американських штатах, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Арнольд Шварценегер і вдова Рональда Рейгана підтримують Джона Маккейна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі