вівторок, 06 травня 2008 13:28

Армані зібрав на вечірку усіх зірок Голлівуду (ФОТОРЕПОРТАЖ)
15

У Нью-Йорку пройшла виставка "Супергерої: мода і фантазія", де дизайнери представили одяг, на створення якого їх надихнули костюми героїв коміксів. З нагоди виставки в музеї Метрополітен пройшла щорічна вечірка Costume Institute Gala. На думку організаторів, "супергерой" означає "той, хто відмінно володіє своїм тілом і своєю фантазією, вміє перевтілюватися в різні образи і залишатися оригінальним і неповторним". У залі музею мистецтв зібралися дизайнери, моделі, музиканти, актори, серед яких Джордж Клуні, Том Круз, Кеті Холмс, Дженіфер Лопез, Джулія Робертс, Жізель Бундхен, Скарлет Йохансон, Кейт Мосс та інші. В кінці квітня проводився спецпроект, в рамках якого багато знаменитостей знялися для журналу Vogue в образах супергероїв. Жінка-кішка, Бетмен, Супермен і багато інших героїв коміксів ожили на сторінках журналу.

Cпонсором проекту виступив італійський дизайнер Джорджіо Армані. У проекті також взяли участь Ніна Річі, Доменіко Дольче і Стефано Габбана, Гот"є та інші знамениті дизайнери. Результати всієї кропіткої роботи стилістів і дизайнерів можна було побачити на виставці Superheroes: Fashionand Fantasy.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Армані зібрав на вечірку усіх зірок Голлівуду (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі