четвер, 12 жовтня 2017 00:27

Арешт чиновників Міноборони: обвинувачення визначилось з розміром застави

Арешт чиновників Міноборони: обвинувачення визначилось з розміром застави
Замміністра оборони Ігоря Павловського і директора Департаменту держзакупівель Міноборони Володимира Гулєвича підозрюють у розкраданні 149 млн грн. Фото: ДТ

Сторона обвинувачення клопотатиме про обрання затриманому заступнику міністра оборони Ігорю Павловському запобіжного заходу у вигляді арешту із альтернативою внесення застави у розмірі 75 млн грн.

Про це "Українській правді" повідомило поінформоване джерело.

Іншому затриманому - директору Департаменту держзакупівель Володимиру Гулєвичу, проситимуть присудити арешт із можливістю внести заставу у розмірі 8 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ затримало топ-чиновників Міноборони

У середу детективи НАБУ і САП затримали заступника міністра оборони генерал-лейтенанта Ігоря Павловського і директора Департаменту держзакупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони Володимира Гулєвича.

Обом затриманим повідомлено про підозру за ч.5 ст.191 Кримінального кодексу України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Засідання Солом'янського райсуду щодо обрання запобіжного заходу Гулєвичу і Павловському відбудеться у четвер, 12 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Арешт чиновників Міноборони: обвинувачення визначилось з розміром застави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі