вівторок, 04 вересня 2007 13:44

Арабський принц оженився на 19-річній офіціантці з Мінська

Член правлячої в еміраті Дубай родини шейх Саїд бен Мактум Аль Мактум, який приїхав до Білорусі на початку серпня взяти участь у змаганнях зі стендової стрільби, встиг за цей час одружитися з 19-річною Наталією, що живе в Білорусі й раніше працювала офіціанткою.

Для романтичного кохання ці місця – не дуже відповідний антураж, відзначає The Guardian. Коли шейх Саїд бен Мактум аль-Мактум у серпні приїхав до Білорусі на змагання зі стендової стрільби, він думав лише про медалі. Але невдовзі після того, як шейх розмістився в президентському номері готелю "Мінськ", його погляд впав на симпатичну 19-річну офіціантку на ім"я Наташа. Принцові вона сподобалася. Сподобалася до такої міри, що шейх відмовився їхати на наступні змагання, що проходили в Росії, а продовжив своє перебування в Мінську, почав впадати за Наташею і минулого тижня одружився з нею.

У понеділок адміністрація готелю підтвердила, що принц – член правлячої королівської сім"ї Дубая – взяв за дружини Наташу Мусліморову, яка прийшла працювати в ресторан готелю лише два місяці тому. У готелі не можуть второпати, як цей роман міг зав"язатися: шейх трапезував у своєму номері, тож незрозуміло, де він міг зустріти Наташу.

Білоруські таблоїди захопилися цією історією. Наташа родом з Азербайджану, вона мусульманка.

Шейхові 30 років, у нього вже є одна дружина і п"ятеро дітей. "Я не можу нічого говорити без дозволу чоловіка. Але для мене життя перетворилося на казку, – сказала Наташа. – Я по-справжньому кохаю цього чоловіка".

Шейх приїхав до Мінська 7 серпня, двічі продовжував своє перебування там, а завтра покине місто разом із молодою дружиною. Адміністрація готелю повідомила, що шейх утримався від коментарів, але додала, що тепер щаслива пара вилітає на Кіпр на змагання зі стрільби.

Династія аль-Мактум править Дубаєм з 1833 року. Шейх Мохаммед бен Рашид аль-Мактум – правитель і прем"єр-міністр Дубая – має великий авторитет у сфері перегонів породистих коней. Минулого року він мав відношення до невдалої спроби придбати футбольний клуб "Ліверпуль".

Сім"я аль-Мактумів славиться своїми успіхами в спорті. Шейх Саїд залишає Білорусь не лише з дружиною, але й зі срібною медаллю за друге місце в дисципліні "скіт", повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Арабський принц оженився на 19-річній офіціантці з Мінська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі