вівторок, 27 січня 2009 12:13

Арабські країни виділили Сектору Газа понад $1,5 мільярда

Арабські країни виділили на відновлення Cектору Газа понад 1,5 млрд дол. Про це повідомив у Каїрі генеральний секретар Ліги арабських держав (ЛАД) Амр Муса після закінчення позачергового засідання ради цієї найбільшої міжарабської організації на рівні постійних представників.

За його словами, на даний момент до Ліги від країн регіону надійшли внески на реконструкцію постраждалого від війни палестинського анклаву на загальну суму в 1 млрд 550 млн дол.

Рада також ухвалила рішення сформувати слідчий комітет з арабських представників, які відвідають Cектор Газа і за підсумками поїздки підготують доповідь про дії Ізраїлю.

Постійні представники країн-учасниць ЛАД ухвалили також рішення активізувати в координації з Єгиптом та Йорданією зусилля з надання надзвичайної гуманітарної допомоги палестинцям у Cекторі Газа для ефективного задоволення потреб населення анклаву, передає "Радіо "Свобода".

Зараз ви читаєте новину «Арабські країни виділили Сектору Газа понад $1,5 мільярда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі