четвер, 22 березня 2007 05:43

Японський мільярдер шокував сусідів своєю доброчинністю

Японський мільярдер Генширо Кавамото вибрав чотири бідні гавайські сім"ї, які зможуть орендувати його особняки на березі океану за 150 доларів в місяць. Про це повідомляє Fox News.

За словами самого Кавамото, жителі островів дістануть можливість жити як у раю. Наприклад, в одному з особняків п"ять спалень і п"ять ванних кімнат. Він був побудований в 1989 році, його загальна площа складає 602 квадратних метра.

Мільярдер вибирав бідняків на основі трьох тисяч листів, які йому прийшли після того, як він оголосив про свій намір в жовтні 2006 року. За його словами, вибирати було дуже складно. Кавамото пообіцяв розселити ще чотири сім"ї на початку наступного місяця.

Своє рішення здавати особняки біднякам Кавамото пояснив тим, що багаті люди можуть, принаймні, допомогти декільком щасливчикам.

Сусіди Кавамото не в захваті з приводу добродійності мільярдера. На їхню думку, вартість житла в районах, де житимуть бідняки, може різко знизитися. Крім того, вони вважають, що бідняки не зможуть доглядати за такими дорогими будинками, повідомляє Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Японський мільярдер шокував сусідів своєю доброчинністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі