субота, 02 травня 2009 10:54

Японський автопром б"є рекорди з падіння

Японський автопром б"є рекорди з падіння
Продажі нових автомобілів, за винятком малолітражних, впали в Японії у квітні на 28,6% в порівнянні з тим же місяцем минулого року і склали 166 тисяч, що стало рекордно низьким показником для квітня за всю історію ведення подібної статистики з 1968 року, повідомляє РІА Новости з посиланням на дані Асоціації автодилерів Японії.

Серед японських автовиробників зростання продажів на 4% спостерігається тільки у Honda, що почала з лютого продажі нового недорогого гібридного автомобіля. У решти виробників, включаючи Toyota і Nissan, продажі в квітні впали майже на третину.

З квітня набули чинності податкові пільги при покупці екологічно чистого автомобіля, що має сприяти гарним тенденціям продажів гібридних автомобілів. "Це вселяє надію на те, що з травня продажі нових автомобілів в країні почнуть відновлюватися під впливом прагнення різних автовиробників просунути на ринок нові екологічні моделі", - вважають експерти Асоціації.

Зараз ви читаєте новину «Японський автопром б"є рекорди з падіння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі