середа, 23 травня 2007 09:20

Японські компанії презентували нові мобільні

Японські компанії стільникового зв"язку напередодні літа представили десятки нових телефонів, з якими вони боротимуться за увагу споживачів в новому сезоні.

Компанія KDDI продемонструвала водонепроникний телефон. На думку компанії це незамінний апарат для тих, хто навіть у ванні не може не говорити з друзями або залишитися без музичного плеєра і навіть телевізора - можливість дивитися телебачення є вже в багатьох японських телефонах.

Ще одна модель цілком може стати в нагоді в умовах постійних землетрусів в Японії. У ній передбачена функція, яка дозволяє за допомогою системи глобального позиціонування GPS визначити своє місцезнаходження, навіть якщо наземні передавачі стільникового зв"язку пошкоджені стихією.

Компанія Softbank пропонує 240 мільйонів варіантів комбінації змінних панелей і їхнього підсвічування: від найпростіших до витончених малюнків, в які вкраплені різноколірні вогні, що переливаються . Ще одна новинка - телефон, де замість кнопок - датчики, що реагують на статичну електрику на кінчиках пальців.

NTT DoCoMo пропонує нові послуги - можливість використання з одного мобільного телефону двох номерів і адресу електронної пошти, чого поки немає у конкурентів. Як очікується, це дозволить охочим мати в одному телефоні особистий і робочий номер.

Другий козир, з яким ця компанія вступила в боротьбу за клієнтів, сталі ігри. "Докомо" представила телефони, в яких управління грою здійснюється не з клавіатури, а поворотом телефону в ту або іншу сторону. Наприклад, у грі, де мотоцикліст їде по трасі, він нахиляє мотоцикл управо і вліво настільки, наскільки в цьому напрямі нахилений корпус телефону, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Японські компанії презентували нові мобільні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі