понеділок, 21 травня 2007 09:00

Японське імператорське подружжя вирушило в європейське турне

Імператор Японії Акіхіто і його дружина імператриця Мітіко в понеділок відправилися в європейське турне. Протягом 10 днів японська імператорська чета відвідає Швецію, три прибалтійські республіки і Великобританію.

Поїздка почнеться з візиту до Стокгольма, де Акіхіто і Мітіко зустрінуться з шведським королем і королевою Карлом XVI Густавом і Сільвією і візьмуть участь в торжествах, присвячених 300-летию з дня народження знаменитого шведського вченого Карла Ліннея. Латвію, Литву та Естонію японська імператорська сім"я відвідає з 24 по 27 травня; у програмі візиту - зустрічі з керівниками цих держав.

Останнім пунктом програми візиту є Лондон, де відбудеться зустріч з королевою Єлизаветою II, а також продовжаться торжества з приводу народження Ліннея. Акіхіто та Мітіко повертаються додому 30 травня, повідомляє Gazeta.ru, з посиланням на Associated Press.

Зараз ви читаєте новину «Японське імператорське подружжя вирушило в європейське турне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі