понеділок, 21 квітня 2008 17:18

Японська мальована кішка стане новим "обличчям" "Крістіан Діор"

Один з найпопулярніших в світі персонаж японської мульт-культури вперше в історії стане "обличчям" відомого будинку моди "Крістіан Діор" і представить його моделі осіннього і зимового сезонів.

У цих туалетах забавна кішка "Хелло Кітті" з червоним бантиком на вушку з"явиться на сторінках червневого номера японської версії журналу "Вог", який надійде в продаж у кінці квітня.

Як повідомили сьогодні в його редакції, "Хелло Кітті" позуватиме з відомим Джоном Гальяно - головним кутюр"є будинку "Крістіан Діор". У журналі планується також розмістити знімки, на яких модель в костюмі кішечки робить покупки в кращих бутіках Парижа.

Торгова марка "Хелло Кітті" була зареєстрована в Японії в 1976 році і стала всесвітньо відомим брендом, одним з символів сучасної поп-культури. Цей образ використовується в мультфільмах, як елемент дизайну одягу і аксесуарів, тиражується в незліченних сувенірах.

У вбранні з зображенням "Хелло Кітті" були помічені, зокрема, такі зірки, як Брітні Спірс, Камерон Діас і Періс Хілтон, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Японська мальована кішка стане новим "обличчям" "Крістіан Діор"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі