субота, 05 травня 2007 15:49

Японка померла під час аварії на американських горах

Причиною нещасного випадку на "американських горах" в японському місті Осака, в результаті якого одна людина загинула і 21 отримали поранення, стала вісь однієї з вагонеток, що зламалася під час руху. Про це в п"ятницю повідомило поліцейське управління Осаки.

Як показало слідство, з направляючих рейок зійшла друга вагонетка від початку складу. Саме у ній знаходилася загибла дівчина. Попередній висновок вказує на те, що причиною стала одна з осей цієї вагонетки, що зламалася під час руху. Це деталь завдовжки 40 і діаметром сім сантиметрів. Її частина була виявлена в ста метрах від того місця, де зупинився склад.

За словами свідків, він зійшов з рейок, але, оскільки це відбулося на спуску, продовжував рухатися вперед, розгойдуючись в різні боки. Опинившись в нижній точці спуску, склад загальмував, налетівши на захисні відбійники жолоба. Друга вагонетка перекинулася.

Як повідомили місцеві власті, дві люди отримали серйозні травми, ще 19 - легені. Всі потерпілі доставлені в лікарні, де їм виявляється допомога. Разом з ними в лікарні відвезли ще 12 чоловік, які стали свідками події і після побаченого відчули себе погано.

Адміністрація парку розваг, де відбувся нещасний випадок, повідомила, що потяг складається з шести вагонеток, кожна з яких розрахована на чотирьох людей, які не сидять в ній, а пристібаються стоячи. Всього під час події в нім знаходилися 22 пасажири. Максимальна швидкість руху на атракціоні досягає 75 кілометрів на годину. Відразу після інциденту всі атракціони в паку були зупинені, а сам він закритий.

Через дві години після цієї події в парку атракціонів в місті Сакаї, префектура Фукуї, трапився ще один інцидент на аналогічному атракціоні. У двомісну вагонетку, яка зупинилася з невідомої причини посеред маршруту на "американських горках" врізалася наступна. В результаті легкі травми отримали чотири люди, які були доставлені в лікарню, повідомляють РІА "Новини".
Зараз ви читаєте новину «Японка померла під час аварії на американських горах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі