понеділок, 17 листопада 2008 08:13

Японці втомилися займатися сексом

Згідно даним, опублікованим міністерством охорони здоров"я Японії, дві третини подружніх пар в країні не займаються сексом.

Серед причин відмови від занять сексом японці назвали втому після робочого дня. Крім того, багато пар вважають секс нудним проведенням часу. За словами дослідника Куніо Кітамури, 37 відсотків японців зізналися в тому, що займаються сексом не частіше, аніж раз на місяць.

За даними за 2006 рік, населення Японії складало 127,7 мільйона осіб. В тому випадку, якщо існуюча тенденція відмови від занять сексом збережеться, то до 2050 року кількість жителів Японії сильно скоротиться через те, що сім"ї перестануть заводити дітей. Учені припускають, що через чотири десятиріччя в країні проживатиме близько 95 мільйонів людей.

Куніо Кітамура вважає, що більшість японських сімей байдуже відносяться до заходів, здійснених урядом та направлених на збільшення народжуваності в країні. Так, рішення збільшити термін декретної відпустки і розмір допомоги молодим батькам не принесли істотних результатів.

Як заявив учений, щоб повернути собі інтерес до занять сексом, японські пари повинні більше спілкуватися. "Люди, які знаходяться в шлюбі, повинні дотримуватися балансу між роботою і сімейним життям та приділяти більше уваги своїм партнерам", - відзначив Кітамура, повідомляє TOPNews.RU.

Зараз ви читаєте новину «Японці втомилися займатися сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі