субота, 04 грудня 2010 20:43

Янукович-молодший пограв у більярд для об'єднання України (ФОТО)
13

Сьогодні у Донецьку пройшов фінал VI Міжпарламентського турніру з більярду, організований елітарним клубом для колишніх і справжніх нардепів "Парламент". У ньому взяли участь 11 команд, зокрема команда з хмельницької облради, яку очолив колишній його замглави Валентин Грищук. Народний депутат України Віктор Янукович-молодший так само прилетів до Донецька, він очолює команду "Молоді регіони", у складі якої виступив ще один народний депутат від ПР Олександр Зац. А в одній з команд конкурентів виступив російський нардеп - депутат Держдуми Олександр Лебедєв.

У більярдний клуб "Максі" вболівати за чоловіка прийшла і 24-річна Ольга Янукович, молодша невістка президента України.

"Вдома з дружиною ми граємо тільки в шашки і нарди, - розповів кореспонденту Gazeta.ua Віктор Янукович-молодший. - У нас вдома немає більярдного столу, і останнім часом я в більярд граю не частіше, аніж раз на місяць, це позначається на результатах".

За словами Януковича-молодшого, він займається більярдом з 12 років, вчився у відомого професіонала Гарі Островського. Але більярд - не найулюбленіший його спорт. На відміну від автокросу, яким Віктор Вікторович займався професійно.

"Віктор нещодавно став чемпіоном трофі рейду", - любовно нагадала його дружина Ольга.

Сама ж молодша невістка президента повідомила, що через день буває в спортзалі, де бере в руки гантелі і займається на тренажерах.

За словами президента клубу "Парламент" Миколи Байрака, Віктор Янукович-молодший грає в більярд дуже добре.

"Два роки тому Янукович перемагав в особистій першості", - повідомив Байрак.

Але він не найсильніший більярдист серед народних обранців нинішнього скликання.

"Бютівці Сергій Сас і Володимир Філенко - дуже сильні більярдисти, і теж члени нашого клубу, - повідомив Байрак. - Один з найсильніших - Олександр Мороз. А ось Віктор Мусіяка краще за всіх грає в шахи. Ельбрус Тедеєв - в числі наших кращих футболістів".

Клуб "Парламент" має 435 дійсних членів. У його складі колишній президент Леонід Кравчук і колишній радянський дисидент Степан Хмара. На свої кошти цей клуб проводить різні спортивні змагання і світські тусовки. А головне його завдання, як запевняє президент клубу - об'єднання депутатів різних партій.

"Тут у нас політичних суперечок не буває. Ми хочемо відчувати себе членами єдиної великої команди Україна", - поділився Микола Байрак.

Фото: Тетяна Заровна

Зараз ви читаєте новину «Янукович-молодший пограв у більярд для об'єднання України (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі