середа, 15 серпня 2007 13:12

Янукович зібрався у відпустку

Прем`єр-міністр України Віктор Янукович має намір взяти невелику відпустку для участі в агітаційній виборчій кампанії Партії регіонів.

Про це він заявив сьогодні журналістам у Кабінеті міністрів.

"Я деякий невеликий час на це витрачу, адже я законослухняний громадянин і, безперечно, не можу не займатися агітацією, коли йдеться про майбутнє держави, і не сказати людям правду, але в рамках закону", - сказав Янукович.

Глава уряду підкреслив, що він має намір написати офіційну заяву про відпустку.

"Я проведу кілька таких заходів (агітаційних), а решту часу працюватиму в Кабінеті міністрів, тому що треба готуватися до зими, треба готувати бюджет, треба з 1 вересня платити пенсіонерам підвищену пенсію, стипендії студентам, заробітну плату лікарям, учителям", - додав він.

Янукович підкреслив, що уряд виконає всі соціальні програми.

Разом з тим прем`єр-міністр не уточнив орієнтовних термінів своєї відпустки.

"Поки що в мої плани входить виконання всіх заходів по забезпеченню життєдіяльності країни. Це, повірте, головне, це мій обов`язок, я до цього ставлюся відповідально", - зазначив він.

"Що стосується передвиборної кампанії, люди вже визначилися. Я мало вірю в те, що щось зміниться від того, що хтось щось нове вигадуватиме. Наша політика відома. Ми завжди про це говорили. Але для того, щоб мене не звинуватили мої однопартійці, що я не брав участі в передвиборній кампанії, я в деякі регіони поїду в рамках передвиборної кампанії і зустрінуся з виборцями. Це я теж зроблю, і це мій обов`язок як лідера партії", - пояснив Янукович. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович зібрався у відпустку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі