четвер, 12 квітня 2007 09:27

"Янукович!!! Ти наш Бог і ми Вам віримо". Плакати прихильників коаліції (ФОТО)

У Донецьку прем"єр-міністра Віктора Януковича називають богом і порівнюють з новоявленим місією. Про це можна судити по гаслах, з якими прихильники коаліції національної єдності і уряду Віктора Януковича, прийшли на мітинг під будівлю Донецької обласної ради.

Люди тримали в руках саморобні гасла з написами "Янукович!!! Ти наш Бог і ми Вам віримо", "Янукович і Віссаріон врятують Україну!". На транспаранті поряд з фотографією Януковича було наклеєне фото російського "місії" Віссаріона. На одному з плакатів фотографія прем"єра Януковича була наклеєна поверх православної ікони.

У Росії вже декілька років "проповідує" новоявлений "месія" Віссаріон - уродженець Краснодару Сергій Тороп, який називає себе "божим сином". З травня 1990 він приступив до розробки нового віровчення і сформував своє релігійне об"єднання. Оголосив, що був хрещений Батьком Небесним, отримав нове ім"я Віссаріон і божественне одкровення - Останній Завіт, пише Острів.

Зараз ви читаєте новину «"Янукович!!! Ти наш Бог і ми Вам віримо". Плакати прихильників коаліції (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі