середа, 15 серпня 2007 10:32

Янукович скликає депутатів, щоб зняти недоторканність з усіх високопосадовців

Янукович скликає депутатів, щоб зняти недоторканність з  усіх високопосадовців
Прем"єр-міністр України Віктор Янукович пропонує на початку вересня на засіданні парламенту проголосувати за зняття недоторканності і зняття пільг з усіх високопоставлених чиновників, включаючи президента і прем"єра, і народних депутатів.

Про це він сказав, відкриваючи засідання Кабінету міністрів України в середу у Києві.

"Давайте зробимо цей історичний крок, на початку вересня зберемо сесію і одноголосно проголосуємо за зняття недоторканності з усіх", - сказав Янукович.

За словами прем"єра, має бути знята не тільки недоторканність, а й відмінені всі пільги. Він наголосив, що це повинно стосуватися всіх "і президента, і прем"єра, і суддів, і народних депутатів".

За словами Януковича, "всі однаково мають бути рівні перед законом, це буде нормальний підхід - зробити такий крок до виборів".

Прем"єр також додав, що у середу розмовлятиме з президентом України Віктором Ющенком і розповість йому про цю пропозицію, повідомляє "Интерфакс-Украина".

Зараз ви читаєте новину «Янукович скликає депутатів, щоб зняти недоторканність з усіх високопосадовців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі