понеділок, 27 серпня 2007 18:18

Янукович похвалив Яценюка

Прем`єр-міністра України Віктор Янукович вважає, що Міністерство закордонних справ України під керівництвом Арсенія Яценюка стало краще працювати.

Таку думку Янукович висловив сьогодні під час Пленарного засідання 8-ої наради з керівниками зарубіжних дипломатичних представництв України.

"Мені приємно відзначити, що Міністерство закордонних справ є одним з найстабільніших міністерств – в кадровій роботі, в підходах. Я хочу підкреслити, що, незважаючи на те, що пройла зміна міністрів за останній рік, і прийшов Арсеній Яценюк, робота відомства не погіршилася, а покращилася, тому що підходи нового міністра не дуже відрізнялися від підходів Бориса Тарасюка", - сказав Янукович.

На його думку, Яценюк прагне об`єднати зусилля всіх гілок влади. "За це я йому вдячний. Я цього вимагав від нього, коли ми проводили співбесіду, коли він ішов на цю посаду. І він поки що виконує наші домовленості. Це також відзначає і Президент України", - додав Янукович, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович похвалив Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі