вівторок, 04 вересня 2007 19:35

Янукович погрожує звільнити міністра вугільної промисловості

Прем`єр-міністр України Віктор Янукович заявляє про необхідність додаткового вивчення ситуації у вугільній галузі.

Таку думку він висловив сьогодні під час наради в Алчевську з питань соціально-економічного розвитку Луганської області і підготовки житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2007-2008 років.

"Вугільна промисловість зараз вимагає рішень. Потрібно проводити спеціальну нараду в Донецькій, Луганській областях та інших регіонах", - сказав він.

Прем`єр-міністр також вважає за необхідне підбити попередні підсумки розвитку вугільної промисловості в 2007 році.

"А підсумки року вже видно, і потрібно намітити заходи на 2008 рік. Якщо ви це вирішуватимете в жовтні або навіть наприкінці вересня – це вже буде без бюджетного забезпечення", - попередив він.

На його думку, Міністерство вугільної промисловості має проаналізувати ситуацію, пов`язану із закриттям шахт і обсягом видобутку вугілля.

"Ви дограєтесь, що я розжену міністра і всіх вас. Я вже попереджував. Хоча тут до мене вже дехто із заявою приходив? Ви повинні бути людьми відповідальними, вам доручили - не доводьте ситуацію до абсурду", - сказав він, звертаючись до заступника міністра вугільної промисловості Юрія Зюкова, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович погрожує звільнити міністра вугільної промисловості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі