середа, 27 лютого 2008 08:50

Яну Арлазорову терміново зробили операцію в Європі

Яну Арлазорову терміново зробили операцію в Європі
Кілька днів тому провідні лікарі берлінської клініки "Шаріте", де проходив лікування Ян Арлазоров, ухвалили рішення перевести його в спеціалізоване онкологічне відділення, розташоване в князівстві Ліхтенштейн.

Після ретельного обстеження медики наполягли на негайній операції.

У грудні минулого року 60-річний артист вже переніс одну операцію з приводу видалення новоутворення в шлунку.

Медики берлінської клініки "Шаріте", де оперували Яна Майоровича, запевняли, що хірургічне втручання пройшло успішно, і навіть не стали призначати артистові хіміотерапію. Проте за два місяці після повернення Арлазорова додому до Москви його стан став погіршуватися з кожним днем. Пародиста мучили сильні болі в області живота, висока температура, загальна слабкість. Коли терпіти біль вже не було сил, Арлазоров знову поїхав до Берліна.

Впродовж двох тижнів німецькі медики намагалися стабілізувати стан російського пацієнта і поставити точний діагноз.

Кілька днів тому Арлазорова перевели в спеціалізоване онкологічне відділення в клініці в Ліхтенштейні.

Хірурги-онкологи, тільки-но побачили результати аналізів Яна Майоровича, відразу ж заявили про необхідність термінової операції.

Виявилось, що хвороба Арлазорова почала прогресувати. На місці видаленої кілька місяців тому пухлини з"явилося таке саме новоутворення.

Операцію Яну Майоровичу робили сучасним лапароскопічним методом – пухлину видаляли через невеликі проколи.

– Це дозволяє звести до мінімуму травму тканин і скоротити процес реабілітації, – пояснив один із лікарів клініки.

За словами медиків, операція пройшла успішно – Арлазорову призначено курс хіміотерапії, який розпочнуть, тільки-но артист трохи отямиться. За словами лікарів, у лікарні Ян Майорович пробуде ще як мінімум чотири тижні.

Поряд з артистом у клініці постійно знаходиться Людмила Корчевська, яка є не тільки його піар-директором, а й вірним другом, пише "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Яну Арлазорову терміново зробили операцію в Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі