середа, 06 червня 2007 17:38

Антиглобалісти заблокували залізницю до Хайлігендамму

Повідомлення між Кюлунгсборном і Хайлігендаммом, де в середу відкривається саміт "вісімки", тимчасово перервано через дії антиглобалістів, сказав один з провідників потягу, який курсує по одноколійній залізниці між двома містами.

Антиглобалісти накидав на рейки одноколійки гілки дерев і різні предмети, щоб перешкодити роботі єдиної "дороги життя" між двома населеними пунктами.

"Ми отримали невелику паузу в нашому залізничному повідомленні, поки поліція і пожежники звільнять для нас дорогу", - сказав провідник.

Співробітник поліцейського управління підтвердив, що антиглобалісти всілись на рейки і їх довелося звідти, як відзначив співбесідник агентства, "ввічливо видаляти".

В основному вузькоколейна залізницю блокували приблизно вісім тисяч демонстрантів на контрольно-пропускному пункті "Реннбан", де проходять перевірку всі, хто має право на в"їзд у зону безпеки навколо місця проведення саміту.

Паровозна вузькоколійна залізниця, яку ласкаво називають "Моллі", зв"язує німецькі курорти Пад-доберан, Хайлігендамм і Кюлунгсборн і має протяжність близько 15 кілометрів.

"Моллі" є єдиним транспортним засобом, який дозволяє потрапити з Кюлунгсборна, де розташований міжнародний прес-центр, в Хайлігендамм, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Антиглобалісти заблокували залізницю до Хайлігендамму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі