субота, 19 квітня 2008 19:19

Анну Сєдокову і Андрія Малахова застукали в ліжку (ФОТО)

На зйомках нового кліпу Анна Сєдокова і Андрій Малахов виглядали, як закохана парочка.

Зйомки проходили в елітному київському готелі в шикарних апартаментах. Найпершою знімали еротичну сцену, де Андрій Малахов і Анна Сєдокова лежать і обнімаються на величезному ліжку, попиваючи шампанське.

Після декількох дублів Сєдокова і Малахов, накинувши легкі халати, вийшли до журналістів. Всівшись на канапу, Анна як би ненавмисно поклала руку на коліно Андрія, а той її ніжно погладжував. Коханці після гарячої ночі, та й годі. Звичайно, не можна було не запитати, чи правда, що у них роман. Чутки про це ходять ще з перших зйомок нового шоу "Телезірка - суперзірка", де обох ведучих постійно бачать, коли вони тримаються за ручки і притискаються один до одного.

- Ми не кричимо на кожному розі: мовляв, у нас роман, швидше нас фотографуйте! Але якщо нашій любові призначено бути, то це трапиться, - загадково посміхалася Сєдокова. - Скажу одне - коли Андрій вперше до мене доторкнувся, я зрозуміла, що не хочу в кліпі нікого, окрім нього. Але я нічого такого не думала, тому що у мене є величезний мінус - я не блондинка, а йому подобаються саме такі.

- Роман, говорите? - здивовано вставив п"ять копійок Малахов. - Для мене це сюрприз, що всі про це говорять. Анна мене оберігає від зайвої уваги з боку і від преси теж. Та й нема коли мені читати газети. Але раз така справа, доведеться подивитися, що там пишуть.

Сюжет кліпу на пісню "Звикаю" його творці й самі до кінця не знають. Лише говорять, що це будуть варіації на тему "Містера і місіс Сміт" і що Малахов з Сєдоковою ганятимуться з пістолетами один за одним, повідомляє "Комсомольская правда" в Украине".

Зараз ви читаєте новину «Анну Сєдокову і Андрія Малахова застукали в ліжку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі