четвер, 15 травня 2008 15:07

Анна Сєдокова розповіла про свого майбутнього чоловіка

Анна Сєдокова розповіла про свого майбутнього чоловіка
В одному з нещодавніх інтерв"ю екс-"ВІА-Гра" Анна Седокова зізналася, що шлюб із Валентином Белькевичем став для неї "скрутним часом".

Співачка і телеведуча також заявила, що тепер готова вийти заміж за водопровідника.

"Я з 14-ти років сама заробляю собі на життя. Найскрутніший час настав, коли я вийшла заміж і лишилася без власних грошей. Мені було шалено тяжко залежати навіть від коханої людини", - зізнається красуня в інтерв"ю "Жизни за неделю".

І , як з"ясувалося, після розлучення із футболістом "Динамо" Валентином Белькевичем серце Анни Седокової вільне.

"Якщо говорити серйозно, то я, мабуть, більше за все у житті боюся покохати. Я розумію, що кохання прекрасне, але так, як ранить воно, не ранить жодна зброя", - ділиться жінка.

Разом з тим Седокова таки трохи розкрила карти у "чоловічому питанні". Аня зізналася, що її мужчина "обов"язково має бути особистістю, він обов"язково хоч у чомусь має бути першим".

"Я вийшла заміж не за кого-небудь, а за капітана київського "Динамо" - адже це про щось каже!" - гордо заявляє вона.

Хоча обранцем Седокової не обов"язково має бути, прикладом, обличчя футбольної команди чи, скажімо, вона не претендує на президента.

"Теоретично можу вийти заміж і за водопровідника, якщо він буде кращим на світі!" - каже співачка.

При цьому вибирати чоловіків Аня Седокова, схоже, вміє. Принаймні колишня солістка одного з найпопулярніших гьорлз-бендів "ВІА Гра" з легкістю дає поради по підбору кавалерів.

"Якщо хочете знати, як чоловік буде поводитися з вами, подивіться, як він поводить себе із офіціантом. Якщо він командує, кричить, то так само буде поводитися і з дівчиною. А якщо ввічливий - то виявиться милим і за дверима ресторану"

Ще один гарний спосіб розкусити чоловіка, запевняє Аня, це поспостерігати за ним, коли він буде за кермом.

"Запам"ятовуйте: як чоловік керує машиною - такий він і у ліжку. Зверніть увагу: є такі персонажі, які постійно нервують, зупиняють машину, лаються, а є такі, які все роблять дуже плавно. Хтось ніколи не порушує правила: 60 км на годину - і не більше. А є божевільні, які так ганяють, що з ними страшно їздити", повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова розповіла про свого майбутнього чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі