пʼятниця, 29 лютого 2008 11:54

Анна Семенович влаштувала бої без правил (ФОТО)

На зйомках комедії "Гітлер капут!" Анна Семенович і Евеліна Бледанс вчіпляються одна одній у волосся, влаштовують кулачні бої в грязюці, а потім купаються в одній ванні.

Екс-солістка групи "Блєстящіє" Анна Семенович стала актрисою. Її запросили на головну жіночу роль в комедію про гітлерівську Німеччину.

Співачка Евеліна Бледанс грає суперницю Анни. У першій частині фільму вони постійно б"ються, а в кінці фільму миряться і беруть участь в еротичній сцені.

За сюжетом фільму радистка Зіна (Анна Семенович) потрапляє в гестапо і звідти її визволяє розвідник, який в неї закоханий (Павло Деревянко). Евеліна Бледанс грає агента зі штабу фюрера.

В кінці фільму Зіна мириться з героїнею Бледанс і вони навіть купаються в одній ванні. Ця еротична сцена закінчується досить недвозначними обіймами. Отже, судячи з усього, радистку Зіну цікавлять скоріше за все дівчата, а не відважні розвідники, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Анна Семенович влаштувала бої без правил (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі