середа, 30 травня 2007 16:55

Анна Курнікова перетворилася на скелет (ФОТО)

 

З фігурою колись однієї з найсексуальніших красунь в світі спорту Анни Курнікової відбулися сумні метаморфози. Тенісистка дуже схуднула і стала виглядати, як хвора анорексією "нульова" модель. Ходять чутки, що Курнікова і справді довела себе до виснаження жорсткими дієтами.

За однією з версій, Анна боялася, що після відходу з тенісу її фігура без регулярних навантажень погіршиться. За іншою версією, Курнікова готується повернутися в професійний теніс після великої перерви. У період, коли Анна брала участь в турнірах, її вага складала 56 кг, зараз же вона при зрості 173 см важить менше п"ятдесяти кілограм.

У самої Курнікової не раз питали, що відбувається з її фігурою. "Я від природи висока і худорлява, але коли я почала грати в теніс, обросла м"язовою масою, - відповідала Курнікова. - Я проводила на корті по шість годин в день! Але вже майже чотири роки минуло з тих пір, як я перестала повноцінно тренуватися, і моє тіло почало змінюватися", повідомляє ФактNEWS.ru.

Зараз ви читаєте новину «Анна Курнікова перетворилася на скелет (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі