середа, 19 березня 2008 11:58

Ані Лорак зняла кліп на пісню "Shady lady" (ФОТО, ВІДЕО)
6

"Чорт із нею, з Ані Лорак", - так можна було сказати тоді, коли номер до "Євробачення" зі співачкою готував балет "чортів". Однак потім втрутився всюдисущий Філя Кіркоров і нечистої сили не стало, а Кароліна засяяла-заблищала в новому образі.

"Шкода, що на сцені у Белграді може бути тільки 6 чоловік, а не 25. Ми б зробили таке шоу, якого ще не бачили на "Євробаченні" - охає Ані, пише "Starlife".

Нарешті Кароліна підготувала той самий довгоочікуваний кліп на пісню "Shady lady". В цілому, жінка знаходиться в оптимістичному, піднесеному настрої, особливо після нещодавніх виступів у Росії.

"Після концерту я відвідала вечірку, де познайомилася із Дімою Біланом, який поїде на "Євробачення" від Росії. Я побажала йому успіхів, а він у свою чергу побажав їх мені", - розповідає Лорак.

За її словами, "багато російських артистів позитивно відгукуються" про її номер і про пісню "Shady lady". Ну а чому б їм відгукуватися про пісню Ані негативно? Це російському претенденту на перемогу у "Євробачення" ніяк на перешкоді не стане...

А от як відгукнеться про пісню й відео Ані публіка у Сербії - це вже питання, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак зняла кліп на пісню "Shady lady" (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі