пʼятниця, 11 квітня 2008 10:36

Ані Лорак знімає документальний фільм про СНІД (ФОТО)

 

Ані Лорак відвідала Бельгію, де провела зустріч з лідерами добродійної організації "Дизайнери проти СНІДу".

Під час зустрічі підписали протокол, про взаємну зацікавленість в підвищенні рівня обізнаності про проблему СНІДу в світі.

Співпраця організації і Ані Лорак почнеться з сумісних проектів на конкурсі "Євробачення".

Кароліна представить гостям і глядачам конкурсу свій документальний фільм "СНІД не передається через дружбу", зйомки якого проходять у ці дні.

Лорак вже брала участь у створенні соціальної реклами, направленої на боротьбу з дискримінацією, жертвувала прибуток від своїх концертів для лікарень.

Так само відвідувала деякі з них, для того, щоб особисто надати підтримку хворим.

"Я багато спілкувалася з ВІЛ-інфікованими людьми. Можу сказати, що вони потребують нашої дружби та любові не менше ніж фінансової підтримки", - підкреслила співачка.

Організація проводить спільну роботу з відомими і перспективними модельєрами, музикантами, співаками та іншими зірками по створенню ескізів, які переносяться на предмети одягу.

Тімберленд, Ріанна, Ніна Персон, Зігги Марлі, Гуд Шарлот вже сказали своє слово у боротьбі з розповсюдженням ВІЛ/СНІДу, а також із забобонами та дискримінацією ВІЛ-інфікованих людей.

Тепер, для того, щоб підтримати цю гідну справу, до них приєднується і Ані Лорак, повідомляє Табло ID.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак знімає документальний фільм про СНІД (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі