вівторок, 27 травня 2008 18:11

Ані Лорак завоювала серце "Євробачення" (ФОТО)
6

Відома українська співачка Ані Лорак, яка зайняла друге місце на 53-му конкурсі "Євробачення", скликала сьогодні представників українських ЗМІ, щоб розповісти про підсумки і враження, залишені пісенним конкурсом.

Співачка повернулася зі столиці Сербії Белграда з символом пісенного конкурсу "Євробачення-2008" у вигляді серця. Його вона продемонструвала журналістам на сьогоднішній прес-конференції.

Спілкуючись з пресою, співачка відзначила, що вона залишилася незадоволеною системою голосування на "Євробаченні", підкресливши: "Не може так далі продовжуватися, коли сусіди голосують за сусідів".

Також А.Лорак підкреслила, що вона не має наміру йти по стопах ряду українських виконавців, які знайшли себе в політиці. "Я співачка. Я можу сказати, що ненавиджу політику", - сказала співачка.

Нагадаємо, фінал пісенного конкурсу "Євробачення-2008" завершився 25 травня в столиці Сербії Белграді. Переможцем "Євробачення" цього року став представник Росії Діма Білан, який виконав пісню "BelieveMe". Ані Лорак, яка представляла Україну піснею "ShadyLady", зайняла друге місце. Третє місце дісталося Греції, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак завоювала серце "Євробачення" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі