середа, 02 липня 2008 08:36

Ані Лорак закрутила роман з Тіматі

Ані Лорак закрутила роман з Тіматі
Найскандальніший репер Росії Тіматі щосили почав залицятися до розкішної співачки Ані Лорак, власницею "срібла" "Євробачення-2008" після їх спільної відвертої фотосесії.

Днями українська співачка Ані Лорак і найбільш татуйований музикант Росії знялися разом у відвертій фотосесії для одного з відомих глянцевих журналів. Чи треба говорити, що після такого заходу спалахнула іскра пристрасті?

Раптова ніжність стала вмить помітною оточуючим і відразу була винесена на пильний суд громадськості. Нагадаємо, якщо Тіматі завжди відрізнявся волелюбною вдачею, то у Лорак є красень-наречений, з яким, втім, красуня нещодавно серйозно посварилася.

Не звертаючи уваги на публічну критику, зірки активно з"являються разом на світських тусовках і заходах. З"явившись на церемонію 100 SEXY, парочка викликала справжній фурор.

Українська красуня, 30 літня Ані, як і слід було чекати, не змогла залишити байдужим репера, який давно славиться своїм невгасаючим лібідо. Фотомоделі і світські левиці  змінюють одна одну в боротьбі за статус постійної супутниці Тімура Юнусова. Але українською співачкою музикант, за словами близьких друзів Тіматі, захоплений дійсно серйозно, повідомляє Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак закрутила роман з Тіматі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі