пʼятниця, 27 червня 2008 15:21

Ані Лорак поїхала відпочивати до Греції за натхненням (ФОТО)
6

Після виступу на конкурсі "Євробачення - 2008" співачка відправилася до Греції, щоб поєднати приємне з корисним - відпочинок і робота вдалися!

Вдень Ані приймала сонячні ванни, купалася в морі, а після обіду щодня, закривалася в студії, де шукала нові ритми для свого нового альбому.

"Щодня я приділяла час студії. Ми збирали матеріал для нового альбому - шукали музичні ідеї. Це буде дуже цікавий альбом, де я з"явлюся повністю в новому музичному стилі. Туди увійде сучасна танцювальна музика і красиві балади".

До речі, в пошуку музичного матеріалу, Ані працювала з музичним продюсером Дімітрісом Kонстопулосом, який записував пісню "Shady Lady" для конкурсу "Євробачення - 2008".

Після того, як музичні ідеї знайдені, на черзі другий етап - знайти хороші тексти, щоб вже цієї осені альбом побачив світ.

"Цього літа ми хочемо плідно попрацювати над альбомом. Записати всі пісні і зробити міжнародну прем"єру альбому і відеокліпу".

Також в рамках поїздки Ані була запрошена на "MAD TV Music Award", де вручала приз кращому болгарському артистові.

"Я була приємно здивована тим, що заспівавши пару рядків з пісні "Shady Lady", весь зал в Греції, де зібралися більше 4000-х тисяч людей, співав разом зі мною. Це так добре, що пісня сподобалася і запам"яталася такій кількості людей".

У Греції вийшли журнали "OK" і "Hello" з інтерв"ю Ані, що вже давно брали інтерв"ю у співачки.

"Можу сказати одне - поїздка дуже успішна, багато позитивних емоцій, повноцінний відпочинок і плідна робота. Вже 5 липня я виступлю на Міжнародному музичному фестивалі в Туреччині, а 10 липня візьму участь в Слов"янському базарі. Я набралася сил і готова до підкорення нових вершин!", повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак поїхала відпочивати до Греції за натхненням (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі