середа, 14 травня 2008 10:10

Ані Лорак покращує свої рейтинги за допомогою коміксів про Shady Lady

Ані Лорак покращує свої рейтинги за допомогою коміксів про Shady Lady

У Белграді Ані Лорак вийшла на сцену "Євробачення". Там вона провела репетиції перед конкурсом. Співачка виконує свою "Shady Lady" 10 разів - рівно стільки, скільки можливо за відведені півгодини репетиції. Часу замало, а побувати на сцені Белградської арени до виступу дозволять всього раз.

Щоб покращити власні рейтинги, Ані Лорак привезла з собою багато промоматеріалів - буклети, листівки і навіть комікси про те, як "Shady Lady" бореться з темними силами, пояснюючи закордонним журналістам, що і її участь в "Євробаченні" - це перемога справедливості.

Популяризувати Україну на конкурсі приїде й колишня переможниця Руслана. В п"ятницю вона дасть концерт на одній з белградських площ. А для делегатів "Євробачення" в той самий день влаштують українську вечірку.

Відзначимо, Україна вже шостий раз бере участь в пісенному конкурсі "Євробачення". Минулого року учасницею від України в Хельсінкі (Фінляндія) була Вєрка Сердючка, яка зайняла друге місце.

Згідно новим правилам EBU, не дивлячись на друге місце Сердючки на конкурсі, в цьому році Ані Лорак буде змагатися зі всіма виконавцями на рівних, починаючи з півфіналу.

Півфінали відбудуться в Белграді 20 і 22 травня, фінал - 24 травня. Виступи виконавців пройдуть в найбільшому залі для глядачів на Балканах - "Белградській арені", здатній помістити близько 20 тисяч глядачів.

"Євробачення-2008" стане найбільш представницьким за всю історію змагання. У ньому візьмуть участь виконавці з 43 держав, повідомляє Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак покращує свої рейтинги за допомогою коміксів про Shady Lady». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі