середа, 28 травня 2008 09:40

Ані Лорак отримає звання народної артистки, Кіркоров – орден

Керівництво НТКУ пропонує за друге місце на конкурсі Євробачення-2008 дати співачці Ані Лорак звання народної артистки України, а Філіпу Кіркорову орден за заслуги 3-го ступеня.

"Срібло" на Євробаченні не заважає Ані Лорак приміряти на себе "золото". Співачка переконана, що саме вона була фавориткою пісенних перегонів, а нині є хоч і неофіційним та все ж переможцем. І без зайвої скромності додає: найліпшим був саме її виступ, і не помітили цього тільки сліпий та глухий. Каже, перше місце дісталося Дімі Білану лише через очевидну політизацію конкурсу.

Ані Лорак, співачка: "В цьому році як ніколи було видно, що маніпулюються ці бали. І це було настільки видно. Я знаю, що ми фаворити, і всі країни, вони не могли не проголосувати. Я знаю, що ми були достойні найвищих балів від кожної країни".

Натомість, найвищі бали Ані Лорак отримала від організаторів Євробачення та переможців попередніх років. Вони своїми голосами надали їй звання найліпшої артистки і вручили статуетку.

Ані Лорак, співачка: "Найкращим артистом було визнано Україну. Ані Лорак, сонг "Shady Lady".

Євробачення повністю змінило життя співачки. Передусім, українською "шеді леді" зацікавилися Європа, і цього шансу вона не проґавить. Вочевидь, зростуть в ціні акції Ані Лорак і на батьківщині.

Василь Ілащук, в.о. президента НТКУ: "Сьогодні Національна телекомпанія України подала клопотання до Секретаріату Президента на ім"я Віктора Андрійовича Ющенка про присвоєння звання народної артистки Ані Лорак".

Автору пісні "Shady Lady" Філіпу Кіркорову керівництво НТКУ пропонує віддячити орденом за заслуги третього ступеня, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак отримає звання народної артистки, Кіркоров – орден». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі