пʼятниця, 23 травня 2008 13:52

Ані Лорак назвала тих, хто готовий позбавити її перемоги в Бєлграді

Ані Лорак назвала тих, хто готовий позбавити її перемоги в Бєлграді
Наша Кароліна потрапила у фінал "Євробачення" і вважається однією з претенденток на "золото".

Хоча підготовка до виступу стала справжнісіньким випробуванням для нашої виконавиці, але вона змогла гідно представити в Бєлграді Україну і свій номер. Не дивлячись на застуду, що Ані Лорак підхопити в Бєлграді і, як наслідок, виснажений стан, співачка поки тримається добре, і змогла пройти у фінал престижного музичного конкурсу Європи.

Після другого півфіналу відбулося жеребкування порядкового номера виступу на фіналі конкурсу. Кароліні випав 18-й. Цікаво, що учасниці від Грузії - Діані Гурцкой, яка вважала себе головною опоненткою української співачки, випав номер 17.

Також згідно із соцопитуваннями була визначена "золота" трійка конкурсу: представник від

Росії - Діма Білан, учасниця від Швеції - CharlottePerrelli, і українка Ані Лорак.

Всі три виконавці явно виділяються серед останніх і, поза сумнівом, є головними фаворитами "Євробачення-2008".

"Мені дуже подобається, як виступає Діма Білан, - після закінчення другого півфіналу поділилася з пресою Ані Лорак. - Він добре підготовлений. З приводу Шарлоти, шведської учасниці, то я чула, що наші пісні порівнюють. Але у нас дуже різнікомпозиції. Можливо, ми обидві любимо срібні костюми... ? Шарлота - фантастична співачка, я бажаю їй всього якнайкращого!"

Після цих слів Лорак подякувала всій своїй команді за підтримку і допомогу в підготовці, а також обдарувала словами подяки Филипа Кіркорова. Потім, українка пішла відпочивати, набиратися сил, адже скоро фінал. І зовсім скоро все стане на свої місця - 24 травня Європа дізнається переможця "Євробачення-2008", повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак назвала тих, хто готовий позбавити її перемоги в Бєлграді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі