субота, 18 вересня 2010 17:56

Англійський привид протирає столи у пабі (ФОТО)

Житель Камбрії, графства на північно-заході Англії, Ендрю Бейтмен був приголомшений, коли камери відеоспостереження, встановлені в йому закладі The Wolfe Pub, зняли привид.

Вивчаючи кадри, зроблені вночі в порожньому пабі, Бейтмен побачив, як згусток світла, схожий на плаваюче в повітрі обличчя, кружляє біля одного зі столів, немов протираючи його, а потім залишає приміщення через стелю. Господар пабу поділився своїм відкриттям з сусідами - співробітниками відділення британської туристичної компанії Thomas Cook.

Оскільки представництво компанії і паб розділяє лише тонка стінка, стривожені турагенти негайно переглянули записи, зроблені камерами відеоспостереження в їхньому офісі. Вони побачили, як комп"ютерна мишка рухається по одному зі столів без жодного втручання людини, а приміщення занурюється в дивовижне м"яке світло.

Відважний Бейтмен, який стверджує, що не вірить у привидів, провів експеримент, залишившись у пабі після півночі. Згусток світла з"явився знову.

"Він був схожий на обличчя, яке пульсувало і рухалось так, як ніби протирає столи", - розповів Бейтмен, додавши, що його собака, паттердейл-тер"єр Дадлі, боїться переступати поріг пабу.

За деякими даними, раніше паб та офіс компанії Thomas Cook представляли собою одне просторе приміщення, в якому знаходилася похоронна контора.

Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Англійський привид протирає столи у пабі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі