понеділок, 02 липня 2007 12:35

Англійці підозрюють болгар у крадіжці 2000 сміттєвих ящиків

Дві тисячі wheelie bins - індивідуальних сміттєвих ящиків на двох або чотирьох коліщатках, якими користуються британці, що живуть у власних будинках, загадковим чином зникли з англійського міста, а недавно їх побачили в одному курортному болгарському містечку.

Щоб замінити вкрадені минулого року контейнери новими, керівництву міста Пітерборо, графство Кенбрідж, довелося витратити 75 000 фунтів стерлінгів (150 000 доларів).

Кому могли знадобитися сміттєві ящики, тоді так і не з"ясувалося. Проте недавно представники влади Східної Англії заявили, що знають їх місцезнаходження.

Одну із сміттєвих корзин обсягом  240 літрів з позначкою міста Пітерборо побачили  у житловому районі поряд з курортом Black Sea у  Болгарії.

Місто Пітерборо відоме своїм суворим ставленням до криміналу, на сайті міста навіть висять фотографії злочинців і хуліганів. Тепер влада міста оголосила винагороду у розмірі 75 фунтів стерлінгів (150 доларів) тому, хто опише злочинців, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «Англійці підозрюють болгар у крадіжці 2000 сміттєвих ящиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі