вівторок, 08 жовтня 2019 14:25

"Ангеліні обпекло спину, руки й ноги" — донечці поліцейського потрібна допомога

Автор: Фото надане Іриною Баб’євою
  Ангеліна отримала 30% опіків, 10 з яких — глибокі.
Ангеліна отримала 30% опіків, 10 з яких — глибокі.

2-річна Ангеліна Баб'єва з Херсону перебуває у відділенні анестезіології обласної дитячої клінічної лікарні. Дівчинка перевернула на себе каструлю з окропом. Унаслідок чого отримала 30% опіків, з них 10% є глибокими. На лікування дитини щодня йде в середньому близько 1 тис. грн.

"Це трапилося ввечері 29 вересня. Я варила їсти. Ангеліна з меншим однорічним сином Германом гуляли в спальні. Вона в нас дуже активна, то я завжди оберігала від кухні.

Того дня я на якусь мить вийшла у ванну. Ангеліна тихенько забігла на кухню й відкрила духовку. Вилізла на дверку й дістала ручку каструлі. Вона пластикова, тому дитина не відчула гаряче. Син був поряд з нею. Усе трапилося дуже швидко. Я почула крик обох дітей. Забігла, надала першу допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мрію бути здоровим і виховувати синочка" - Ярославу Драчуку потрібна допомога на лікування онкології

На сина потрапили лише бризки. Ангеліні обпекло спину, руки й ноги. Голова постраждала від пару. Подзвонила чоловіку. Він працює поліцейським, якраз заступав на зміну. Він викликав швидку допомогу. Я із сином лежу в опіковому відділенні обласної лікарні. Сина незабаром мають виписати. Ангеліні потрібне буде тривале лікування з пересадкою шкіри.

Ми вдячні людям, що відгукнулися, бо потрібна була донорська кров. У донечки друга негативна група. На лікування, у середньому, щодня витрачаємо близько тисячі гривень. У перший день пішло вісім тисяч гривень, через день ще чотири. Будемо вдячні людям за будь-яку допомогу нашій Ангелінці", — розповідає Gazeta.ua мати Ірина Баб'єва.

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку: 5168 7573 7671 1471 (мама Баб'єва Ірина Володимирівна).

Зараз ви читаєте новину «"Ангеліні обпекло спину, руки й ноги" — донечці поліцейського потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі