вівторок, 30 жовтня 2007 17:02

Анджеліна Джолі знову вагітна

Знаменита акторка Анджеліна Джолі знову чекає дитину. Актриса як Посол доброї волі ООН повинна була виступати на конференції в Ріміні, проте виступ Джолі відмінили.

Причиною цього назвали вагітність артистки, пише італійське видання "Corriere della Sera". Отже бесіда на тему "Політ колібрі - майбутнє дітей в розумінні і суспільстві миру" пройшла без участі Анджеліни Джолі.

Через вагітність актриси зупинена і робота над новим фільмом Клінта Іствуда "Changeling" ("Перебіжчик"), в якому Джолі повинна була зіграти головну роль.

Новина про цікаве положення Анджеліни Джолі в учбовому центрі, де повинна була проходити конференція з її участю, не підтверджують, але і не спростовують.

У Анджеліни Джолі і Бреда Пітта народиться друга біологічна дитина, яка стане вже п"ятою в сім"ї. Нагадаємо, у акторської пари є рідна дочка Шило Нувель, двоє прийомних хлоп"ят - Меддокс і Пакс Тхиєн, а також прийомна донька Захара, повідомляють Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі знову вагітна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі